Bol u lađima je nestao 

Nakon porođaja, imala sam jake bolove u donjem delu leđa, kao posledicu oslabljene leđne mišićne muskulature. Bolovi su bili takvi da čak nisam mogla ni da izvadim bebu iz krevetića!

Nakon pregleda, odredjena mi je terapija koja se sastojala od kiropraktike i struje.

Bolovi su postepeno nestajali, a moja pokretljivost se povećavala!

Terapija je trajala nekoliko dana, uz povremene odlaske na kiropraktiku, neobično mi je što nemam nikave bolove, i što bez problema mogu da se pokrećem!

Sve preporuke za FIZIOLIFE – ambulatna za rehabilitaciju.

Marija Uzarević

Uspeo sam da “prodišem”

Ovo mi je osmi tretman, i mogu vam reći da se uprkos astmi sa kojom se borim, fantastično osećam. Boravak u slanoj sobi mi prija, čak se dešava i da ponekad zaspim odmarajući u ležaljci.
Noću bolje spavam, a problemi sa astmom su nestali. Toplo preporučujem svakom ko ima problema sa sinusima, astmom, bronhitisom da poseti slanu sobu u ambulanti za rehabilitaciju FIZIOLIFE.

Nikola Todorović

Nestao je bol u leđima…

Ambulanta za rehabilitaciju Fiziolife je pravo mesto ako imate bolove u leđima kao što sam ja to imao… Radim posao koji je sedeći, tako da opterećujem lumbalni deo. Takođe, po ceo dan sam u kolima. Sve je to rezultiralo problemima, koje sam uspešno rešio. Sada ako opet osetim tegobe, znam kome mogu da se obratim. Verujte mi, najbolji su!

Mateja Nedović

Bolovi u remenu su prestali…

Ambulanta za rehabilitaciju Fiziolife zaista krije neku tajnu, a to je kako da se osećate bolje. Fizikalna terapija mi je bila neophodna jer sam imala bolove u ramenu, koje su nastale kao posledica pretreniranja. Bavim se atletikom. Uspešno je sve sanirano, uz ljubaznost i stručnost, tako da mogu samo da preporučim njijove usluge, zaista pomaže.

Milena Medić

Nisam više imala problema sa ukočenom kičmom…

Ambulanta za rehabilitaciju Fiziolife mi je pomogla da povratim pokretljivost u delovima kičme koji su bili ukočeni. Zapravo, svakoga jutra sam se budila sa bolovima, a fizikalna terapija je bila pravi odgovor na to. Zbog toga toplo i od srca preporučujem ambulantu za rehabilitaciju FIZIOLIFE.

Nina Milenković