Iskusite nova zadovljstva i opustite vaša čula. FIZIOLIFE vam to i omogućava uz pratnju najsavremenijih svetskih trendova i pre svega kvalitetne usluge. Vodimo se idejom da na profesionalan način zadovoljimo potrebe za negom, zdravljem i lepotom svih naših klijentkinja i klijenata, kako dugogodišnjih, tako i novih. Sa ljubavlju prema poslu kojim se bavimo, trudimo se da vam približimo i pružimo naše usluge, i u vama probudimo osećaj zadovoljstva.

Rezervišite Vaš termin već danas i predajte se neodoljivom osećaju zadovoljstva samim sobom. 018/209-255; 061/1500534.

SLANA SOBA U NIŠU

Preporučuje se kod; astme, bronhitisa, upale sinusa, upale grla, kožnih oboljenja, jačanje imuniteta, alergija.

Termin haloterapija je nastao od grčke reči “halos”, koja u prevodu znači so. Reč je o snazi dejstva regenerisanih negativnih jona koje nose mikro­čestice soli. Takvi joni prisutni su više od 50 odsto na morskoj obali, u špiljama i pra­šu­mama.

Haloterapija je pomoćna i potpuno prirodna metoda za prevenciju i poboljšanje zdravlja ali ne zamenjuje medikamentoznu terapiju. Zasniva na udisanju vazduha sa mikročesticama prirodne kamene soli. To je dozirani boravak u posebno napravljenoj sobi – slanoj sobi, koja imitira prirodnu slanu pećinu sa lekovitom mikroklimom, i u kojoj specijalni uređaj “halogenerator”
dodatno raspršuje čestice aerosola u prostoriju. Kristali kamene soli, kao prirodni jonizatori, poboljšavaju kvalitet vazduha jer proizvode negativne jone koji se nalaze samo na moru, u okolini slapova ili u vazduhu nakon oluje.

Ova terapija se u lečenju koristi od 19. veka, a stručnjaci su na ideju sone terapije došli kada su shvatili da rudari iz rudnika soli istočne i cent­ral­­ne Evrope ne pate od tegoba disajnih organa.

Terapija u slanim sobama blagotvorna je kod upornih zapalenja sinusa, bronhitisa, bronhijalne astme, deluje na iskašljavanje i odlepljivanje sluzi iz pluća, utiču na obnavljanje sluzokože disajnih organa. Ova terapija je efikasna za poboljšanje opšteg fizičkog zdravlja, ali i za savremenih tegoba poput stresa, napetosti, umora, iscrpljenosti.

Prostorija koja je sa svih strana obložena prečišćenom solju, od velikog je značaja za sve one koji imaju probleme sa kožnim oboljenjima i disajnim organima. Takođe, može delovati i preventivno.

Preporučuje se rekreativcima i sportistima, jer prilikom napornih treninga, mobiliše sve rezerve u organizmu i sanira umor i nepovoljne efekte nakon takičenja. Veoma je korisna i profesionalnim pevačima pred nastup, kao i osobama oslabljenog imunološkog sistema.